Led tábla

Dobja fel üzlete bejáratát látványos, színes,
nagyfelbontású led táblával!

Kérjen egyedi árajánlatot!

Nagy felbontású, látványos led táblák

Tegye minden eddiginél látványosabbá üzlete, étterme bejáratát homlokzatra szerelt vagy kirakatba épített led táblával. A színes, mozgó reklámok és képek garantáltan magukra irányítják a figyelmet, így minden eddiginél több vevőt, vendéget csalogathat be.

Használja a led táblákat a lehető legtöbb módon: digitális plakátként, mozgó reklámfelületként, népszerűsítse vállalkozása aktualitásait, mutassa be az újdonságokat, mutassa meg kínálatát már a belépés előtt, közvetítse a sportesemények eredményeit vagy látványos grafikákat, videóreklámokat.

A led táblát kifejezetten ajánljuk:

  • sportesemények eredményeinek közvetítéséhez,
  • üzletek kirakatába, homlokzatára digitális plakátnak,
  • üzletekbe, éttermekbe image filmek, reklámok vetítéséhez,
  • nagyforgalmú kereszteződések, zebrák közelébe,
  • iroda- és parkolóházak homlokzatára reklámfelületként stb.

Új technológiás SMD kijelzők

A színes led táblák modern, új generációs SMD kijelzőkkel készülnek, amelyek full color (teljes színskálás) megjelenésükkel látványossá és különösen hatékonnyá teszik a reklámfelületeket.

A süllyesztett kialakítású, kocka formájú led diódák megszépítik a led táblát, miközben távolról is jobban látszik és a vizuális élmény is nő. Az igény szerint, modulokból összeállított led tábla különösen jól mutat épületek homlokzatán, kül- és beltérben egyaránt.

Ragyogó színek, tökéletes képminőség

Az egyszerű, szöveges üzeneteken túl a led táblákkal figyelemfelkeltő, színes grafikák, rövidebb vagy hosszabb reklámvideók is bemutathatók. A mozgalmas táblák megjelenése észrevehetően növeli a betérő vásárlók és vendégek száma, ezzel együtt a bevételt is.

A full color, azaz teljes színes led táblák 8, 6 vagy 5 pixeles kivitelben rendelhetők. A nagy felbontású kijelzőkön még szebb, még pontosabb és még élesebbek a képek, ezzel is növelve a vizuális élményt.

Játszi könnyedséggel programozható

A led táblák játszi könnyedséggel, számítógéppel összekötve, pendrive segítségével, WiFi kapcsolattal vagy videóvezérléssel is programozhatók. Ahogy Önnek kényelmesebb.

Rögzítse a szoftverben az üzenetet vagy töltse fel a videót, vagy állítsa be a szöveg színét, méretét és máris megjelenik a kijelzőn. Ennyire egyszerű. Szaktudás sem kell hozzá.

Tegy látványosabbá üzlete bejáratát és növelje vevői,
vendégei számát és bevételeit led táblával!

Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!

Látványos megoldások, mozgalmas üzenetek

A színes, látványos ledfalakkal az egyszerű üzenetek mellett összetett grafikákat, mozdalmas videóreklámokat, digitális plakátot is megjeleníthet. Ezzel vállalkozása jobban szem elé kerül és növelheti bevételeit.

A színes mozgó led táblák még inkább érvényesülnek a kirakatba helyezve, a ház homlokzatára akasztva, főleg, ha az forgalmas kereszteződés vagy zebra közelében található.

Mobil vagy fix telepítés

A vastag alumíniumszerkezetnek köszönhetően a ledtábla csavarok segítségével stabilan rögzíthető, de akár mobil reklámeszközként is használhatja.

Szerelje a falra, vigye magával a különböző rendezvényekre, használja eredményjelzőként sporteseményeken. Kül- és beltéren is jól érvényesül.

"Csak jókat tudok írni, nagyon korrektek, és segítőkészek voltak, szerintem érdemes volt befektetni a led táblába, biztos vagyok benne, hogy a jövőben meg fog térülni a befektetés :) Köszönöm! :) "

Bartek Hajnalka
Kalocsa, virágüzlet

Nappali és éjjel is működik

A led táblák nagy előnye, hogy nappal, szikrázó napsütésben és éjszakai is tökéletesen látszódnak, a nap 24 órájában szem előtt vannak.

A beépített fényerőszabályzónak és az időzítő funkciónak köszönhetően éjszaka akár 20-30%-ra is visszaveheti a nappali teljes fényerőt, ezzel a ledek élettartama is növelhető, energiát is spórolhat és a led tábla nagy fénye sem lesz zavaró.

Könnyű, stabil, időjárásálló

A led táblákat 16x32 cm modulokból építjük össze, amelyeken 8, 6 illetve 5 mm-re helyezkednek el a diódák egymástól. A kisebb távolság nagyobb felbontást eredményez, amitől a led tábla képe élesebb, jobban olvasható.

A kívánt méretnek megfelelő modulokat 8 cm vastag, de könnyű alumíniumkerettel rögzítjük, így a led tábla könnyű, stabil és egyszerűen mozdítható lesz, miközben ellenáll a szélsőséges időjárásnak is.

Egyszerűen és gyorsan telepíthető

A led tábla alumíniumkerete 25 mm-es önmetsző csavarral bárhol megfúrható, kis súlyának köszönhetően pedig a telepítés könnyű és gyors.

A led táblát a csavarok megbízhatóan tartják, nem eshet le, ellenáll az illetékteleneknek és a szeles, viharos időjárásnak is.

Tapasztalt szervizháttér

A led táblákra 1 év garanciát vállalunk, de szervizünkben garanciaidőn túli javításokat is vállalunk.

A nagyobb led táblákat kiszállással, a helyszínen javítjuk. A kisebb led táblák javítására szervizünkben van lehetőség.

A választott led tábla az alábbi vezérlésekkel rendelhető:

USB vezérlés:

Ebben az esetben a led táblából ki tudunk lógatni egy maximum 5 m hosszúságú USB kábelt. A WINDOWS operációs rendszerrel rendelkező számítógépre telepített led vezérlőprogrammal megszerkesztett szövegezést vagy fotót rámásoljuk egy pendrive-ra, majd azt a led táblából kilógatott USB kábel végéhez csatlakoztatjuk mindaddig amíg a szövegezés vagy fotó meg nem jelenik. Az USB kábel hossza maximum 5 m hosszúságú lehet, továbbá a végét ahova a pendrive-ot csatlakoztatjuk fedett helyre kell vezetni, nem érheti csapadék, pára.

LAN vezérlés:

LAN vezérlés esetében a fényreklám közvetlenül csatlakozik egy kábellel a számítógéphez, az USB kábellel ellenben a LAN kábel 70-80m is lehet, a megszerkesztett szövegezést, fotót vagy videót egy gombnyomással tudjuk kiküldeni a led táblára.

WIFI vezérlés:

Amikor WIFI vezérlést alkalmazunk, nincs szükség kábelezésre, a led táblába épített vezérlőkártya szolgáltatja a jelet, így ebben az esetben is kábel nélkül egy gombnyomással tudjuk kiküldeni a megszerkesztett tartalmat.

Dobja fel üzlete bejáratát és csalogasson be több érdeklődőt,
vevőt led táblával!
Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!

Kiemelt partnereink

UNIVER COOP ZRT.

UNIVER COOP ZRT.

WOLF PLASTICS KFT.

WOLF PLASTICS KFT.

NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

POLUS-COOP ZRT.

POLUS-COOP ZRT.

SZARVAS COOP ZRT.

SZARVAS COOP ZRT.

TONDACH MAGYARORSZÁG ZRT.

TONDACH MAGYARORSZÁG ZRT.

POSTAAUTÓ DUNA ZRT.

POSTAAUTÓ DUNA ZRT.

JYSK - Budaörs

JYSK - Budaörs

AMNESIA

AMNESIA

INTERSPORT SÍARÉNA - EPLÉNY

INTERSPORT SÍARÉNA - EPLÉNY

MADÁCH SZÍNHÁZ

MADÁCH SZÍNHÁZ

SÁTORALJAÚJHELY VÁROS

SÁTORALJAÚJHELY VÁROS

Forgách Kastély - Mándok

Forgách Kastély - Mándok

Merkapt Zrt.

Merkapt Zrt.

Szentgotthárd város

Szentgotthárd város

Zamárdi város

Zamárdi város

BKV Zrt.

BKV Zrt.

Extreme Digital eMag

Extreme Digital eMag

Extreme Digital eMag

Extreme Digital eMag

ETO - Gy?r

ETO - Gy?r

TROPICARIUM

TROPICARIUM

VESZPRÉMI PET?FI SZÍNHÁZ

VESZPRÉMI PET?FI SZÍNHÁZ

Hofstädter Nyílászárók

Hofstädter Nyílászárók

Etyek Önkormányzat

Etyek Önkormányzat

OPEL WALLIS

OPEL WALLISRólunk mondták

Felker József - Szécsény - Felker Zöldség-Gyümölcs Kiskereskedés


Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha valaki üzletet köt velük, akkor csak
pozitív tapasztalatai lesznek! Ádám, akivel az üzletet bonyolítottam, mindig
segítőkész volt, állt a rendelkezésemre, ha bármilyen kérdésem volt.
A termék kinézetre és működésre is kifogástalan. Szakmai tudás és háttér
hiánytalan, gratulálok srácok, csak így tovább! Remélem, hogy be fog válni,
ha így lesz, akkor biztos, hogy itt rendelem a következőt is.

 

Juhos Zsolt - Ingatlan Maximál

Korrekt, segítőkész rugalmas ügyintézés a rendeléstől a kivitelezésig. Kb. fél éve használjuk a panelt, ami nagyon jól működik. Kérdés esetén gyors, szakszerű válaszokat kapunk. Mindenképpen jár az 5 pontos Google értékelés is. 

Kozák Tamás

Nagyon kedves, gyors és rugalmas volt az ügyintézés. Két hónapja van kint egy 1m x 2m 5 pixeles ledfalam. Eddig minden tökéletesen működik! Köszönöm.

Papp Bertalan

Normális kiszolgálás, segítőkészek a beállításnál és ha bármi probléma van gyorsan megoldják (egy led panel csere). Ilyen partnerekkel jó együtt dolgozni!

Vasi Tamás

Korrekt kiszolgálás, rugalas, gyors ügyintézés. Kivitelezés és garancián túli készséges rendelkezésre állás.

Perei Titusz, Budapest - Perei Efraim Kft.

Rendkívüli módon kiemelnèm a nagyon korrekt ès gyors írásbeli válaszokat,,,ami ritka mert esetenként munkaidőn túl vagy hétvégén is történtek!!!(Ugyan ez igaz a telefonos visszahívásokra is)
Külön köszönet azért hogy olyan témàban is segített ami a szerelèst illeti: konkrétan a led konzol teljes tervezése és kivitelezése ügyében.
Szívesen ajánlom a munkáját és rugalmasságát mindenkinek aki kérdezi a forrását a led fényújságnak!
További sikereket kívánok és ne feledje::: Bármit csinál valaki ebben az országban ha nem így gondolkodik mint ön könnyen alul marad az amúgy kiéleződött piac versenyben!

Rudolf László ügyvezető igazgató – Riwex Kft. Szerencs

A kibővített boltunkba fényreklámot kerestem a neten. A böngésző által
felajánlott lehetőségek közül  a futófény.hu- ra esett a választásom.
Telefonon érdeklődtem , és nagyon segítőkész és pontos felvilágosítást
kaptam. Megrendeltem a kívánt méretet , ami az ígért időre pontosan és
hibátlanul meg is érkezett. Csak pozitívan tudok nyilatkozni a
vásárlásról, valamint a program kezelésének betanításáról! Mindenkinek
csak ajánlani tudom!!

Turza András - Jákó Vegyesbolt Kft. - Jászjákóhalma, Goods Market

Kis boltunknak ,kerestem egy kis plusz reklámot a nagy átmenő forgalom miatt. A neten találtam meg a futófény.hu-t nekik volt a legszimpatikusabb az oldaluk illetve a termék leírásuk és bemutatásuk! De ami még ezt is felülmúlta az az első telefonhívás, nagyon segítőkész és pontos felvilágosítást kaptam minden kérdésemre ! Csak pozitívan tudok nyilatkozni a vásárlásról ! És ami a programozást illeti a hétvégélyét nem kímélve  ami mindössze 1 óráig tartott telefonon keresztül! Köszönöm szépen, és nagyon elégedettek vagyunk! Jákó Vegyesbolt KFT Jászjákóhalma Goods Market!  Üdv:Turza András

Balogh Attila - Comfort Line Bútoráruház, Veszprém


Az áruházunk kapuja mellé rendeltünk 2 nagy méretű LED táblát, hogy a főútról is jól látható legyen a felirat. A telepítés során tapasztalt rugalmasság nagyon pozitív volt, a rossz idő és a technikai akadályok ellenére is hamar helyére került a két tábla. A beállításokhoz és a program kezeléséhez is teljeskörű segítéset kaptunk! Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

 

Tóth Csaba - TÓCSA TRADE KFT. - Tiszaújváros


Fényreklámot kerestem a neten , és ráakadtam a futófény.hu- ra. Telefonon érdeklődtem , és nagyon kézséges és érthető válaszokat kaptam. Meg is rendeltem a kívánt méretet és színt ( a vezetékelést is az én igényem szerint alakították ki ). Rá 3 napra meg is kaptam törésvédő fóliába csomagolva!! ( futárszolgálat nem kíméli) Fizetési lehetőség is az én igényem szerint történt. Ezután újra telefonon felvettük a kapcsolatot , ahol nagyon érthetően lett elmondva, hogy hogyan telepítsük illetve használjuk a készülék programját. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
 

Koronczay órabolt - Budapest


Szeretnék rosszat írni, -mert született pesszimista vagyok- de nem tudok. Nem egyszer hívtam fel Ádámot fájdalmasan idióta kérdésekkel a kialakítással, rögzítéssel, programozással kapcsolatban, közel voltam hozzá hogy kisállattartási tanácsot is tőle kérjék, szerencsére ez nem történt meg (még). A szánalmas "problémáim" hogy miért ennyire olcsó, a konkurencia miért annyi amennyi, stb.. kérdéskörre is korrekt -számomra is érthető válaszokat kaptam, meglepő módon ingerültség nélkül. A szállítás végképp korrekt volt, személyesen hozták el a boltba, kipróbálva, beállítva, rögzítő elemekkel együtt. A programozást telefonon keresztül magyarázták el, mindent értek, minden működik úgy ahogy kell, ár érték arányban verhetetlenek, és van szolgáltatás az árú mögött, ami azért valljuk be, ritka. Legközelebb nagyobbat rendelek, de tuti tőlük:)))
 

Zsigmond Ékszerbolt – Körmend

"Négy vállalkozástól kértünk információt futófényről, mind közül magasan a FUTÓFÉNY.HU bizonyult a legkorrektebbnek. Partnerek voltak a felvilágosítástól, a megrendelésen keresztül, a futófény programozásáig, beállításáig. A számlázást, és a szállítást is megbízhatóan végezték. Hazánkban sajnos még ritka ez a felelősségteljes hozzáállás, és minőségi szolgáltatás, amit ők végeztek."

Monoptik Optika - Maglód

"Optika üzletem számára kerestem költségkímélő, de sok információt hordozó reklám lehetőséget. Igy kerültem kapcsolatba a céggel. Emailben kértem először árajánlatot, majd telefonos egyeztetés után személyesen is találkoztunk az üzletnél. Ádám nagyon sokat segített ötleteivel, hasznos tanácsaival. Rövid határidővel, korrekt árakkal dolgoznak, csak ajánlani tudom mindenkinek!"
 

BAKOS-VILL BT - Bátonyterenye


Gyors kiszolgálás ,könnyű programozás ,készséges segítségnyújtás, megbízható minőség! Figyelemfelkeltő, nagyon jó! Több vevő! Megéri ! Csak ajánlani tudom!
 

Csizinszky László – Corrocont Kft. - Budapest

„Nagyon korrekt pontos szállítás, telefon információk az üzembe helyezést segítették.”

Egervári Ferenc - XVI.Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata


„Csak jókat tudok Önökről mondani. Korrekt, gyors és ügyfélbarát ügyintézésük volt. Köszönjük.”
 

Kiss Sándor - Master-Dekor Kft., Tatabánya


Tisztelt Ádám!

A termékkel teljes mértékben elégedettek vagyunk.

Minden az előzetes egyeztetések alapján lett kivitelezve. A vezérlő program egyszerűen és jól működik.
 

Csizmazia György - Balatonfüred

A termékkel és a kiszolgálással maximálisan meg vagyok elégedve, ügyesen csináljátok. 

Szórád Róbert Ev. - Újszász


„A termékkel, illetve a beüzemelését támogató szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom másoknak is!”
 

Pájer János - Zsira, pelletüzem

„Kedves Ádám!

Mióta a fényreklám felszerelésre került, megnőtt az utcáról spontán betérő érdeklődők és vásárlók száma a fabrikett és fapellet iránt.

A megrendelés menetével, vezérlőprogram ismertetésével, kommunikációval maximálisan elégedett vagyok.”

Bartek Hajnalka - Kalocsa, virág üzlet

Csak jókat tudok írni, nagyon korrektek, és segítőkészek voltak, szerintem érdemes volt befektetni a led táblába, biztos vagyok benne, hogy a jövőben meg fog térülni a befektetés :) Köszönöm! :)

Goschy Miklós - Budapest

„A megrendelt termékkel maximálisan elégedett vagyok, korrekt kiszállítás, őszinte és lényegre törő kommunikáció, ügyfélbarát hozzáállás jellemzi vállalkozásukat.

Bátran ajánlom mindenkinek a céget.”

1
2
3
4
5
6
„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket”
Cégnév: KORÁD-TRADE KFT.
Székhely: 9300 Csorna, Andrássy út 33/A.
Adószám.: 24882554-2-08
Közösségi adószám: HU24882554
Cégjegyzékszám: 08-09-026147
Képviseli: Kormos Ádám-ügyvezető
(20) 486 4066
Amennyiben foglaltak vagyunk, kérjük küldjön e-mailt és néhány percen belül visszahívjuk!
Lap tetejére Lap tetejére
Feki Webstudio Feki Webstudio

Copyright © 2024 Minden jog fenntartva - Impresszum - Adatvédelmi nyilatkozat