Fényújság

Pörgesse fel vállalkozása forgalmát figyelemfelkeltő fényújsággal
Hatékony vevőszerzés a nap minden percében

Kérjen egyedi árajánlatot!

Látványos fényújságok

Az egyszínű, monokróm vagy full color (teljes színskálás) fényújság az egyik leglátványosabb, leghatékonyabb marketing eszköz. Lehetetlen nem észrevenni, szinte vonzza a tekintetet, ezzel bármilyen üzlet forgalmát képes fellendíteni.

Könnyű és egyszerű programozhatóságával rugalmasan és kényelmesen használható, miközben bámulatos eredményeket produkál. Tökéletes befektetés vállalkozása fellendítésére.

A fényújságot kifejezetten ajánljuk:

  • üzletek, boltok bejáratához,
  • éttermek, gyorséttermek dekorálásához,
  • boltnév kiírásához,
  • egyedi ajánlatok megjelenítéséhez,
  • kirakatokba és ablakokba.

Innovatív SMD kijelzők

A modern fényújságok korszerű SMD kijelzővel készülnek. A süllyesztett, kocka alakú LED diódák gyönyörű vizuális élményt adnak, miközben távolról is jól olvashatók és élvezhetők.

Az új típusú LED diódák könnyűek, tartósak és takarékosak. A nappali és éjszakai fényerő szabályozásával az élettartamúk rendkívül hosszú.

Látványos és élvezetes reklámok

A fényújságok nemcsak informatívak, de kellően látványosak is ahhoz, hogy magukhoz ragadják a figyelmet. A megszokott egyszínű változatok mellett ugyanis már a teljes színskálás változatok is elérhetők.

A 10 pixeles, egymástól 10 mm-re elhelyezkedő LED diódás változatok mellett az aprólékosabb, 8, 6, 5, 4 és 2,5 mm diódatávolságú modulokkal még pontosabb, még látványosabb és még inkább élvezhetőbb lesz a fényújság. Azaz még inkább figyelemfelkeltő és még hatékonyabb.

Villámgyorsan programozható

A fényújságok szövege pillanatok alatt, szaktudás nélkül is programozható, amihez igény szerint pendrive-os, kábeles összekötést, WiFi-s elérést vagy videóvezérlést is választhat.

Egyszerűen kösse össze a számítógépét és a fényújságot a választott vezérlővel, állítsa be a szöveget és üzenete azonnal megjelenik.

Növelje vevői számát és vállalkozása bevételeit látványos, színes fényújsággal!
Kérjen egyedi, személyre szabott árajánlatot!

Fényújságok már nettó 40 000 Ft-tól!

Akár több ezer karakternyi szöveg

A fényújságokba a rövid, egyszerű üzenetek mellett hosszabb, több tízezer karakternyi szövegeket is programozhat.

A tetszés szerint változtatható betűtípusok, betűméretek és betűszínek akár minden nap más képet mutatnak. Emellett a szövegek beúszási sebessége is tetszés szerint, rugalmasan változtatható, tökéletesen testre szabható.

A kiegészítő modulokkal még hatékonyabb

A fényújságok hatékonysága különböző kiegészítő modulokkal tovább növelhető. A hőmérsékletet, időt vagy dátumot mutató információs táblákra előbb vagy utóbb minden arra haladó rápillant, ezáltal a fényújság is a figyelem középpontjába kerül.

Forgalmas útkereszteződések, piros lámpák, zebrák és népszerű gyalogosútvonalak közelében mindenképpen ajánljuk a fényújságok kiegészítő modulokkal való bővítését.

"Optika üzletem számára kerestem költségkímélő, de sok információt hordozó reklám lehetőséget. Igy kerültem kapcsolatba a céggel. Emailben kértem először árajánlatot, majd telefonos egyeztetés után személyesen is találkoztunk az üzletnél. Ádám nagyon sokat segített ötleteivel, hasznos tanácsaival. Rövid határidővel, korrekt árakkal dolgoznak, csak ajánlani tudom mindenkinek! "

Monoptik Optika - Maglód

Éjjel-nappal fényújság

A fényújság nagy előnye, hogy nappal és éjszaka is tökéletesen működik. A fényerőszabályozónak köszönhetően mindig látványos, de nem zavarja a szemet vagy a forgalmat.

Nappal állítsa 100%-os maximális fényerőre, éjszaka pedig vegye vissza 20-30%-ra a fény erősségét. Ezzel egyszerre fokozhatja a vizuális élményt, csökkentheti a fényújság áramfogyasztását és növelheti az élettartamát.

Egyedi méretek, stabil kialakítás

A fényújságokat az Ön igényeinek megfelelően 16x32 cm-es modulokból szereljük össze, amelyeket masszív, 8 cm vastag alumíniumkereten rögzítünk.

Az alumínium keret stabil vázat ad a szerkezetnek, amely így stabilan, csavarokkal bárhova rögzíthető.

Egyszerű, biztonságos installálás

A fényújság alumíniumkerete 25 mm-es önmetsző csavarral bárhol megfúrható, így a rögzítése is bámulatosan könnyű és gyors.

A csavaros rögzítés miatt a fényújság biztonságosan ellenáll az időjárás viszontagságainak és illetéktelenek sem tudják eltávolítani. Befektetése hosszú évekig kamatozik.

Garancia és szerviz

A Futófény.hu-n vásárolt fényújságokra 1 év garanciát vállalunk, de tapasztalt szakszervizünkre a garanciaidőn túl is számíthat.

A nagyobb fényújságokat helyszíni kiszállással, a kisebbeket pedig szervizünkben javítjuk.

A választott fényújság az alábbi vezérlésekkel rendelhető:

USB vezérlés:

Ebben az esetben a fényújságból ki tudunk lógatni egy maximum 5 m hosszúságú USB kábelt. A WINDOWS operációs rendszerrel rendelkező számítógépre telepített led vezérlőprogrammal megszerkesztett szövegezést vagy fotót rámásoljuk egy pendrive-ra, majd azt a led fényújságból kilógatott USB kábel végéhez csatlakoztatjuk mindaddig amíg a szövegezés vagy fotó meg nem jelenik. Az USB kábel hossza maximum 5 m hosszúságú lehet, továbbá a végét ahova a pendrive-ot csatlakoztatjuk fedett helyre kell vezetni, nem érheti csapadék, pára.

LAN vezérlés:

LAN vezérlés esetében a fényreklám közvetlenül csatlakozik egy kábellel a számítógéphez, az USB kábellel ellenben a LAN kábel 70-80m is lehet, a megszerkesztett szövegezést, fotót vagy videót egy gombnyomással tudjuk kiküldeni a fényújságra.

WIFI vezérlés:

Amikor WIFI vezérlést alkalmazunk, nincs szükség kábelezésre, a fényújságba épített vezérlőkártya szolgáltatja a jelet, így ebben az esetben is kábel nélkül egy gombnyomással tudjuk kiküldeni a megszerkesztett tartalmat.

Több érdeklődőt és vevőt szeretne?
Helyezzen ki egy látványos fényújságot!
Kérjen személyre szabott árajánlatot!

Kiemelt partnereink

UNIVER COOP ZRT.

UNIVER COOP ZRT.

WOLF PLASTICS KFT.

WOLF PLASTICS KFT.

NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

POLUS-COOP ZRT.

POLUS-COOP ZRT.

SZARVAS COOP ZRT.

SZARVAS COOP ZRT.

TONDACH MAGYARORSZÁG ZRT.

TONDACH MAGYARORSZÁG ZRT.

POSTAAUTÓ DUNA ZRT.

POSTAAUTÓ DUNA ZRT.

JYSK - Budaörs

JYSK - Budaörs

AMNESIA

AMNESIA

INTERSPORT SÍARÉNA - EPLÉNY

INTERSPORT SÍARÉNA - EPLÉNY

MADÁCH SZÍNHÁZ

MADÁCH SZÍNHÁZ

SÁTORALJAÚJHELY VÁROS

SÁTORALJAÚJHELY VÁROS

Forgách Kastély - Mándok

Forgách Kastély - Mándok

Merkapt Zrt.

Merkapt Zrt.

Szentgotthárd város

Szentgotthárd város

Zamárdi város

Zamárdi város

BKV Zrt.

BKV Zrt.

Extreme Digital eMag

Extreme Digital eMag

Extreme Digital eMag

Extreme Digital eMag

ETO - Gy?r

ETO - Gy?r

TROPICARIUM

TROPICARIUM

VESZPRÉMI PET?FI SZÍNHÁZ

VESZPRÉMI PET?FI SZÍNHÁZ

Hofstädter Nyílászárók

Hofstädter Nyílászárók

Etyek Önkormányzat

Etyek Önkormányzat

OPEL WALLIS

OPEL WALLISRólunk mondták

Felker József - Szécsény - Felker Zöldség-Gyümölcs Kiskereskedés


Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha valaki üzletet köt velük, akkor csak
pozitív tapasztalatai lesznek! Ádám, akivel az üzletet bonyolítottam, mindig
segítőkész volt, állt a rendelkezésemre, ha bármilyen kérdésem volt.
A termék kinézetre és működésre is kifogástalan. Szakmai tudás és háttér
hiánytalan, gratulálok srácok, csak így tovább! Remélem, hogy be fog válni,
ha így lesz, akkor biztos, hogy itt rendelem a következőt is.

 

Juhos Zsolt - Ingatlan Maximál

Korrekt, segítőkész rugalmas ügyintézés a rendeléstől a kivitelezésig. Kb. fél éve használjuk a panelt, ami nagyon jól működik. Kérdés esetén gyors, szakszerű válaszokat kapunk. Mindenképpen jár az 5 pontos Google értékelés is. 

Kozák Tamás

Nagyon kedves, gyors és rugalmas volt az ügyintézés. Két hónapja van kint egy 1m x 2m 5 pixeles ledfalam. Eddig minden tökéletesen működik! Köszönöm.

Papp Bertalan

Normális kiszolgálás, segítőkészek a beállításnál és ha bármi probléma van gyorsan megoldják (egy led panel csere). Ilyen partnerekkel jó együtt dolgozni!

Vasi Tamás

Korrekt kiszolgálás, rugalas, gyors ügyintézés. Kivitelezés és garancián túli készséges rendelkezésre állás.

Perei Titusz, Budapest - Perei Efraim Kft.

Rendkívüli módon kiemelnèm a nagyon korrekt ès gyors írásbeli válaszokat,,,ami ritka mert esetenként munkaidőn túl vagy hétvégén is történtek!!!(Ugyan ez igaz a telefonos visszahívásokra is)
Külön köszönet azért hogy olyan témàban is segített ami a szerelèst illeti: konkrétan a led konzol teljes tervezése és kivitelezése ügyében.
Szívesen ajánlom a munkáját és rugalmasságát mindenkinek aki kérdezi a forrását a led fényújságnak!
További sikereket kívánok és ne feledje::: Bármit csinál valaki ebben az országban ha nem így gondolkodik mint ön könnyen alul marad az amúgy kiéleződött piac versenyben!

Rudolf László ügyvezető igazgató – Riwex Kft. Szerencs

A kibővített boltunkba fényreklámot kerestem a neten. A böngésző által
felajánlott lehetőségek közül  a futófény.hu- ra esett a választásom.
Telefonon érdeklődtem , és nagyon segítőkész és pontos felvilágosítást
kaptam. Megrendeltem a kívánt méretet , ami az ígért időre pontosan és
hibátlanul meg is érkezett. Csak pozitívan tudok nyilatkozni a
vásárlásról, valamint a program kezelésének betanításáról! Mindenkinek
csak ajánlani tudom!!

Turza András - Jákó Vegyesbolt Kft. - Jászjákóhalma, Goods Market

Kis boltunknak ,kerestem egy kis plusz reklámot a nagy átmenő forgalom miatt. A neten találtam meg a futófény.hu-t nekik volt a legszimpatikusabb az oldaluk illetve a termék leírásuk és bemutatásuk! De ami még ezt is felülmúlta az az első telefonhívás, nagyon segítőkész és pontos felvilágosítást kaptam minden kérdésemre ! Csak pozitívan tudok nyilatkozni a vásárlásról ! És ami a programozást illeti a hétvégélyét nem kímélve  ami mindössze 1 óráig tartott telefonon keresztül! Köszönöm szépen, és nagyon elégedettek vagyunk! Jákó Vegyesbolt KFT Jászjákóhalma Goods Market!  Üdv:Turza András

Balogh Attila - Comfort Line Bútoráruház, Veszprém


Az áruházunk kapuja mellé rendeltünk 2 nagy méretű LED táblát, hogy a főútról is jól látható legyen a felirat. A telepítés során tapasztalt rugalmasság nagyon pozitív volt, a rossz idő és a technikai akadályok ellenére is hamar helyére került a két tábla. A beállításokhoz és a program kezeléséhez is teljeskörű segítéset kaptunk! Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

 

Tóth Csaba - TÓCSA TRADE KFT. - Tiszaújváros


Fényreklámot kerestem a neten , és ráakadtam a futófény.hu- ra. Telefonon érdeklődtem , és nagyon kézséges és érthető válaszokat kaptam. Meg is rendeltem a kívánt méretet és színt ( a vezetékelést is az én igényem szerint alakították ki ). Rá 3 napra meg is kaptam törésvédő fóliába csomagolva!! ( futárszolgálat nem kíméli) Fizetési lehetőség is az én igényem szerint történt. Ezután újra telefonon felvettük a kapcsolatot , ahol nagyon érthetően lett elmondva, hogy hogyan telepítsük illetve használjuk a készülék programját. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
 

Koronczay órabolt - Budapest


Szeretnék rosszat írni, -mert született pesszimista vagyok- de nem tudok. Nem egyszer hívtam fel Ádámot fájdalmasan idióta kérdésekkel a kialakítással, rögzítéssel, programozással kapcsolatban, közel voltam hozzá hogy kisállattartási tanácsot is tőle kérjék, szerencsére ez nem történt meg (még). A szánalmas "problémáim" hogy miért ennyire olcsó, a konkurencia miért annyi amennyi, stb.. kérdéskörre is korrekt -számomra is érthető válaszokat kaptam, meglepő módon ingerültség nélkül. A szállítás végképp korrekt volt, személyesen hozták el a boltba, kipróbálva, beállítva, rögzítő elemekkel együtt. A programozást telefonon keresztül magyarázták el, mindent értek, minden működik úgy ahogy kell, ár érték arányban verhetetlenek, és van szolgáltatás az árú mögött, ami azért valljuk be, ritka. Legközelebb nagyobbat rendelek, de tuti tőlük:)))
 

Zsigmond Ékszerbolt – Körmend

"Négy vállalkozástól kértünk információt futófényről, mind közül magasan a FUTÓFÉNY.HU bizonyult a legkorrektebbnek. Partnerek voltak a felvilágosítástól, a megrendelésen keresztül, a futófény programozásáig, beállításáig. A számlázást, és a szállítást is megbízhatóan végezték. Hazánkban sajnos még ritka ez a felelősségteljes hozzáállás, és minőségi szolgáltatás, amit ők végeztek."

Monoptik Optika - Maglód

"Optika üzletem számára kerestem költségkímélő, de sok információt hordozó reklám lehetőséget. Igy kerültem kapcsolatba a céggel. Emailben kértem először árajánlatot, majd telefonos egyeztetés után személyesen is találkoztunk az üzletnél. Ádám nagyon sokat segített ötleteivel, hasznos tanácsaival. Rövid határidővel, korrekt árakkal dolgoznak, csak ajánlani tudom mindenkinek!"
 

BAKOS-VILL BT - Bátonyterenye


Gyors kiszolgálás ,könnyű programozás ,készséges segítségnyújtás, megbízható minőség! Figyelemfelkeltő, nagyon jó! Több vevő! Megéri ! Csak ajánlani tudom!
 

Csizinszky László – Corrocont Kft. - Budapest

„Nagyon korrekt pontos szállítás, telefon információk az üzembe helyezést segítették.”

Egervári Ferenc - XVI.Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata


„Csak jókat tudok Önökről mondani. Korrekt, gyors és ügyfélbarát ügyintézésük volt. Köszönjük.”
 

Kiss Sándor - Master-Dekor Kft., Tatabánya


Tisztelt Ádám!

A termékkel teljes mértékben elégedettek vagyunk.

Minden az előzetes egyeztetések alapján lett kivitelezve. A vezérlő program egyszerűen és jól működik.
 

Csizmazia György - Balatonfüred

A termékkel és a kiszolgálással maximálisan meg vagyok elégedve, ügyesen csináljátok. 

Szórád Róbert Ev. - Újszász


„A termékkel, illetve a beüzemelését támogató szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom másoknak is!”
 

Pájer János - Zsira, pelletüzem

„Kedves Ádám!

Mióta a fényreklám felszerelésre került, megnőtt az utcáról spontán betérő érdeklődők és vásárlók száma a fabrikett és fapellet iránt.

A megrendelés menetével, vezérlőprogram ismertetésével, kommunikációval maximálisan elégedett vagyok.”

Bartek Hajnalka - Kalocsa, virág üzlet

Csak jókat tudok írni, nagyon korrektek, és segítőkészek voltak, szerintem érdemes volt befektetni a led táblába, biztos vagyok benne, hogy a jövőben meg fog térülni a befektetés :) Köszönöm! :)

Goschy Miklós - Budapest

„A megrendelt termékkel maximálisan elégedett vagyok, korrekt kiszállítás, őszinte és lényegre törő kommunikáció, ügyfélbarát hozzáállás jellemzi vállalkozásukat.

Bátran ajánlom mindenkinek a céget.”

1
2
3
4
5
6
„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket”
Cégnév: KORÁD-TRADE KFT.
Székhely: 9300 Csorna, Andrássy út 33/A.
Adószám.: 24882554-2-08
Közösségi adószám: HU24882554
Cégjegyzékszám: 08-09-026147
Képviseli: Kormos Ádám-ügyvezető
(20) 486 4066
Amennyiben foglaltak vagyunk, kérjük küldjön e-mailt és néhány percen belül visszahívjuk!
Lap tetejére Lap tetejére
Feki Webstudio Feki Webstudio

Copyright © 2024 Minden jog fenntartva - Impresszum - Adatvédelmi nyilatkozat