DIGITÁLIS LCD VIDEÓFAL

A Digitális LCD Videófalak - Digital Signage a jelenleg gyártott legmodernebb marketing eszközök a beltéren használatos, fotó és videóanyag megjelenítésre alkalmas kijelzők családjában. 

 

Küldetésünk:

 

"Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat, egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket."

 

A Full HD felbontású képernyő gyönyörű vizuális élményt biztosít már minimális távolságról is. Digitális LCD Videófal / Digital Signage termékünk beépített hangszórót is tartalmaz, így a megjelenített videót hang kíséretében is élvezhetjük. A feltöltött tartalmat annyiszor változtatja ahányszor kedve tartja, továbbá az Ön által beállított másodpercenként több fotó és videó tartalom is megjeleníthető egymást követően. A videófal akár üveg kirakat mögé is elhelyezhető, a mozgó tartalom vonza az üzlezhelyiség előtt közlekedők figyelmét. 

Ellenben a plakátokkal vagy molinókkal, a Digitális LCD Videófalat / Digital Signage egyszer szükséges megvásárolni, egyszeri beruházási költség.

 

Az idő pénz.

Mivel a feltöltött tartalom bármikor cserélhető vagy módosítható, azonnal képes lesz reagálni a változásokra. Nem kell többet várnia a molinó legyártására, a papír alapú hirdetési felület elkészültére, vagy a hirdetési újság megjelenésére. Azonnal tud cselekedni, gyorsabban mint bármilyen más marketing eszköz alkalmazásával. A tartalom gyorsan és egyszerűen változtatható.

 

 Több tevékenység, 1 termék

Amennyiben Önnek több tevékenysége is van, nem szükséges duplán vagy akár triplán molinót gyártatni, papír alapú marketingfelületet nyomtatni. Nem szükséges átrendezni a kirakatot. A Digitális LCD Videófalon / Digital Signage mindegyik vállalkozását meg tudja jeleníteni. A termék súlya 70 kg, 2 ember könnyedén tudja mozgatni egyik helyiségből a másikba, egyik kirakatból a másikba. 

 

Egyszerű kezelhetőség

A Digitális LCD Videófalak / Digital Signage kezelése egyszerű. Az Ön laptopján vagy asztali PC-jén található fotó és / vagy videó anyagot át kell másolni egy pendrive-ra. A pendrive-ot be kell helyezni a Digitális LCD Videófal termékbe, majd várni pár másodpercet amíg a pendrive tartalma automatikusan átmásolódik a Videófal saját memóriájába. Amikor a tartalom átmásolódott, a Videófal ezt egy szöveges üzenet formájában jelezni fogja, ekkor a pendrive-ot eltávolíthatjuk a termékből. Onnantól, hogy a megjelenítendő tartalom a Videófal saját memóriájába került, a lejátszási folyamat teljesen automatikus. Mindaddig amíg a tartalmat nem módosítja, Önnek csupán annyi feladata van, hogy bekapcsolja az Digitális LCD Videófalat és a tartalom automatikusan elindul. Abban az esetben amikor a termék 0-24 órában üzemel, semmilyen feladatunk nincs a termékkel. A Digitális LCD Videófal / Digital Signage tartozéka egy távirányító, a tartalomfeltöltés kivételével minden egyéb beállítást ezzel tudunk elvégezni. Olyan mintha az otthoni tv-t kezelnénk.

 

Vállalkozásra szabva

A megjelenő tartalom mellett, számos olyan beállítást eszközölhet a terméken, amelyek akalmazásával teljes mértékben vállalkozására tudja szabni a megvásárolt Digitális LCD Videófalat. Például dátum-és idő megjelenítés, 1 napon belül több be-és kikapcsolási idők megadása.

 

 

Digitális LCD Videófal termékeink megtekinthetők az alábbi címeken:

- 9025 Győr, Töltésszer u 3. szám alatt található IC Partner Ingatlaniroda termálparkolóra néző üveg kirakatában (bármikor megtekinthető)

- 9025 Győr, Töltésszer u 3. szám alatt található RAW Agency Marketing Ügynökség irodájában (a megtekintéshez és kipróbáláshoz időpontegyeztetés szükséges, köszönjük megértését)

 

Kíváncsi miként mutatna saját marketing anyaga egy Digitális LCD Videófalon?

Jómagam vizuális típus vagyok. Szeretem élőben látni, hogy mit is kapok a pénzemért. Ki is próbálhatom? Mégjobb!

Ön is ilyen? Segítek dönteni mindenféle kötelezettség nélkül!

Látogasson meg minket, hozza magával pendrive-on marketing anyagát és nézzük meg együtt, hogy miként mutat a Digitális LCD Videófalon!

 

Termékünk elnyerte tetszését, de nem áll rendelkezésére olyan fotó és / vagy videóanyag, amelyet szívesen látna saját LCD Videófalán?

Kedvenc mottónkat idézve segítünk!

 

"Találkozni - jó kezdés,

 Tárgyalni - haladás,

 Együtt is dolgozni - siker!"

 

Mondja el, vagy mutassa meg elképzelését és mi megvalósítjuk. 

A termékértékesítés mellett, komplex szolgáltatásunk DIGITÁLIS TARTALOMGYÁRTÁSRA is kiterjed.

Legyen szó fotó vagy videó szerkesztésről, egyszeri alkalomról vagy éves szerződésről, legyártjuk a megálmodott reklámot Digitális LCD Videófal termékére.

 

 

Digitális LCD Videófal paraméterek:

 • termék magassága: 190 cm
 • szélessége: 77 cm
 • vastagsága: 4,5 cm 
 • LCD kijelző mérete: 55 inch / 121*68 cm (magasság*szélesség)
 • felbontás: 1920*1080
 • fényerő: 450 cd
 • vezérlés: USB 
 • élettartam: 50.000 óra
 • szín: 16,7 millió
 • áramfelvétel: 81 W
 • kezelt videóformátumok: MPEG1, MPEG2, MPEG4
 • kezelt képformátumok: JPG, JPEG, BMP, PNG, GIF
 • kezelt Audio formátum: MP3
 • színválaszték: fekete / ezüst 

 

"A sikerért fizet, a reklámfelületet ingyen adjuk"

Kiemelt partnereink

UNIVER COOP ZRT.

UNIVER COOP ZRT.

WOLF PLASTICS KFT.

WOLF PLASTICS KFT.

NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

POLUS-COOP ZRT.

POLUS-COOP ZRT.

SZARVAS COOP ZRT.

SZARVAS COOP ZRT.

TONDACH MAGYARORSZÁG ZRT.

TONDACH MAGYARORSZÁG ZRT.

POSTAAUTÓ DUNA ZRT.

POSTAAUTÓ DUNA ZRT.

JYSK - Budaörs

JYSK - Budaörs

AMNESIA

AMNESIA

INTERSPORT SÍARÉNA - EPLÉNY

INTERSPORT SÍARÉNA - EPLÉNY

MADÁCH SZÍNHÁZ

MADÁCH SZÍNHÁZ

SÁTORALJAÚJHELY VÁROS

SÁTORALJAÚJHELY VÁROS

Forgách Kastély - Mándok

Forgách Kastély - Mándok

Merkapt Zrt.

Merkapt Zrt.

Szentgotthárd város

Szentgotthárd város

Zamárdi város

Zamárdi város

BKV Zrt.

BKV Zrt.

Extreme Digital eMag

Extreme Digital eMag

Extreme Digital eMag

Extreme Digital eMag

ETO - Gy?r

ETO - Gy?r

TROPICARIUM

TROPICARIUM

VESZPRÉMI PET?FI SZÍNHÁZ

VESZPRÉMI PET?FI SZÍNHÁZ

Hofstädter Nyílászárók

Hofstädter Nyílászárók

Etyek Önkormányzat

Etyek Önkormányzat

OPEL WALLIS

OPEL WALLISRólunk mondták

Felker József - Szécsény - Felker Zöldség-Gyümölcs Kiskereskedés


Csak ajánlani tudom mindenkinek, ha valaki üzletet köt velük, akkor csak
pozitív tapasztalatai lesznek! Ádám, akivel az üzletet bonyolítottam, mindig
segítőkész volt, állt a rendelkezésemre, ha bármilyen kérdésem volt.
A termék kinézetre és működésre is kifogástalan. Szakmai tudás és háttér
hiánytalan, gratulálok srácok, csak így tovább! Remélem, hogy be fog válni,
ha így lesz, akkor biztos, hogy itt rendelem a következőt is.

 

Juhos Zsolt - Ingatlan Maximál

Korrekt, segítőkész rugalmas ügyintézés a rendeléstől a kivitelezésig. Kb. fél éve használjuk a panelt, ami nagyon jól működik. Kérdés esetén gyors, szakszerű válaszokat kapunk. Mindenképpen jár az 5 pontos Google értékelés is. 

Kozák Tamás

Nagyon kedves, gyors és rugalmas volt az ügyintézés. Két hónapja van kint egy 1m x 2m 5 pixeles ledfalam. Eddig minden tökéletesen működik! Köszönöm.

Papp Bertalan

Normális kiszolgálás, segítőkészek a beállításnál és ha bármi probléma van gyorsan megoldják (egy led panel csere). Ilyen partnerekkel jó együtt dolgozni!

Vasi Tamás

Korrekt kiszolgálás, rugalas, gyors ügyintézés. Kivitelezés és garancián túli készséges rendelkezésre állás.

Perei Titusz, Budapest - Perei Efraim Kft.

Rendkívüli módon kiemelnèm a nagyon korrekt ès gyors írásbeli válaszokat,,,ami ritka mert esetenként munkaidőn túl vagy hétvégén is történtek!!!(Ugyan ez igaz a telefonos visszahívásokra is)
Külön köszönet azért hogy olyan témàban is segített ami a szerelèst illeti: konkrétan a led konzol teljes tervezése és kivitelezése ügyében.
Szívesen ajánlom a munkáját és rugalmasságát mindenkinek aki kérdezi a forrását a led fényújságnak!
További sikereket kívánok és ne feledje::: Bármit csinál valaki ebben az országban ha nem így gondolkodik mint ön könnyen alul marad az amúgy kiéleződött piac versenyben!

Rudolf László ügyvezető igazgató – Riwex Kft. Szerencs

A kibővített boltunkba fényreklámot kerestem a neten. A böngésző által
felajánlott lehetőségek közül  a futófény.hu- ra esett a választásom.
Telefonon érdeklődtem , és nagyon segítőkész és pontos felvilágosítást
kaptam. Megrendeltem a kívánt méretet , ami az ígért időre pontosan és
hibátlanul meg is érkezett. Csak pozitívan tudok nyilatkozni a
vásárlásról, valamint a program kezelésének betanításáról! Mindenkinek
csak ajánlani tudom!!

Turza András - Jákó Vegyesbolt Kft. - Jászjákóhalma, Goods Market

Kis boltunknak ,kerestem egy kis plusz reklámot a nagy átmenő forgalom miatt. A neten találtam meg a futófény.hu-t nekik volt a legszimpatikusabb az oldaluk illetve a termék leírásuk és bemutatásuk! De ami még ezt is felülmúlta az az első telefonhívás, nagyon segítőkész és pontos felvilágosítást kaptam minden kérdésemre ! Csak pozitívan tudok nyilatkozni a vásárlásról ! És ami a programozást illeti a hétvégélyét nem kímélve  ami mindössze 1 óráig tartott telefonon keresztül! Köszönöm szépen, és nagyon elégedettek vagyunk! Jákó Vegyesbolt KFT Jászjákóhalma Goods Market!  Üdv:Turza András

Balogh Attila - Comfort Line Bútoráruház, Veszprém


Az áruházunk kapuja mellé rendeltünk 2 nagy méretű LED táblát, hogy a főútról is jól látható legyen a felirat. A telepítés során tapasztalt rugalmasság nagyon pozitív volt, a rossz idő és a technikai akadályok ellenére is hamar helyére került a két tábla. A beállításokhoz és a program kezeléséhez is teljeskörű segítéset kaptunk! Teljes mértékben elégedettek vagyunk!

 

Tóth Csaba - TÓCSA TRADE KFT. - Tiszaújváros


Fényreklámot kerestem a neten , és ráakadtam a futófény.hu- ra. Telefonon érdeklődtem , és nagyon kézséges és érthető válaszokat kaptam. Meg is rendeltem a kívánt méretet és színt ( a vezetékelést is az én igényem szerint alakították ki ). Rá 3 napra meg is kaptam törésvédő fóliába csomagolva!! ( futárszolgálat nem kíméli) Fizetési lehetőség is az én igényem szerint történt. Ezután újra telefonon felvettük a kapcsolatot , ahol nagyon érthetően lett elmondva, hogy hogyan telepítsük illetve használjuk a készülék programját. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!
 

Koronczay órabolt - Budapest


Szeretnék rosszat írni, -mert született pesszimista vagyok- de nem tudok. Nem egyszer hívtam fel Ádámot fájdalmasan idióta kérdésekkel a kialakítással, rögzítéssel, programozással kapcsolatban, közel voltam hozzá hogy kisállattartási tanácsot is tőle kérjék, szerencsére ez nem történt meg (még). A szánalmas "problémáim" hogy miért ennyire olcsó, a konkurencia miért annyi amennyi, stb.. kérdéskörre is korrekt -számomra is érthető válaszokat kaptam, meglepő módon ingerültség nélkül. A szállítás végképp korrekt volt, személyesen hozták el a boltba, kipróbálva, beállítva, rögzítő elemekkel együtt. A programozást telefonon keresztül magyarázták el, mindent értek, minden működik úgy ahogy kell, ár érték arányban verhetetlenek, és van szolgáltatás az árú mögött, ami azért valljuk be, ritka. Legközelebb nagyobbat rendelek, de tuti tőlük:)))
 

Zsigmond Ékszerbolt – Körmend

"Négy vállalkozástól kértünk információt futófényről, mind közül magasan a FUTÓFÉNY.HU bizonyult a legkorrektebbnek. Partnerek voltak a felvilágosítástól, a megrendelésen keresztül, a futófény programozásáig, beállításáig. A számlázást, és a szállítást is megbízhatóan végezték. Hazánkban sajnos még ritka ez a felelősségteljes hozzáállás, és minőségi szolgáltatás, amit ők végeztek."

Monoptik Optika - Maglód

"Optika üzletem számára kerestem költségkímélő, de sok információt hordozó reklám lehetőséget. Igy kerültem kapcsolatba a céggel. Emailben kértem először árajánlatot, majd telefonos egyeztetés után személyesen is találkoztunk az üzletnél. Ádám nagyon sokat segített ötleteivel, hasznos tanácsaival. Rövid határidővel, korrekt árakkal dolgoznak, csak ajánlani tudom mindenkinek!"
 

BAKOS-VILL BT - Bátonyterenye


Gyors kiszolgálás ,könnyű programozás ,készséges segítségnyújtás, megbízható minőség! Figyelemfelkeltő, nagyon jó! Több vevő! Megéri ! Csak ajánlani tudom!
 

Csizinszky László – Corrocont Kft. - Budapest

„Nagyon korrekt pontos szállítás, telefon információk az üzembe helyezést segítették.”

Egervári Ferenc - XVI.Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata


„Csak jókat tudok Önökről mondani. Korrekt, gyors és ügyfélbarát ügyintézésük volt. Köszönjük.”
 

Kiss Sándor - Master-Dekor Kft., Tatabánya


Tisztelt Ádám!

A termékkel teljes mértékben elégedettek vagyunk.

Minden az előzetes egyeztetések alapján lett kivitelezve. A vezérlő program egyszerűen és jól működik.
 

Csizmazia György - Balatonfüred

A termékkel és a kiszolgálással maximálisan meg vagyok elégedve, ügyesen csináljátok. 

Szórád Róbert Ev. - Újszász


„A termékkel, illetve a beüzemelését támogató szolgáltatással maximálisan elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom másoknak is!”
 

Pájer János - Zsira, pelletüzem

„Kedves Ádám!

Mióta a fényreklám felszerelésre került, megnőtt az utcáról spontán betérő érdeklődők és vásárlók száma a fabrikett és fapellet iránt.

A megrendelés menetével, vezérlőprogram ismertetésével, kommunikációval maximálisan elégedett vagyok.”

Bartek Hajnalka - Kalocsa, virág üzlet

Csak jókat tudok írni, nagyon korrektek, és segítőkészek voltak, szerintem érdemes volt befektetni a led táblába, biztos vagyok benne, hogy a jövőben meg fog térülni a befektetés :) Köszönöm! :)

Goschy Miklós - Budapest

„A megrendelt termékkel maximálisan elégedett vagyok, korrekt kiszállítás, őszinte és lényegre törő kommunikáció, ügyfélbarát hozzáállás jellemzi vállalkozásukat.

Bátran ajánlom mindenkinek a céget.”

1
2
3
4
5
6
„Célunk, hogy kiváltsuk a lassan és körülményesen frissíthető plakátokat, molinókat egy valós időben frissíthető innovatív marketing eszközre, komoly előnyhöz juttatva ezzel Ügyfeleinket”
Cégnév: KORÁD-TRADE KFT.
Székhely: 9300 Csorna, Andrássy út 33/A.
Adószám.: 24882554-2-08
Közösségi adószám: HU24882554
Cégjegyzékszám: 08-09-026147
Képviseli: Kormos Ádám-ügyvezető
(20) 486 4066
Amennyiben foglaltak vagyunk, kérjük küldjön e-mailt és néhány percen belül visszahívjuk!
Lap tetejére Lap tetejére
Feki Webstudio Feki Webstudio

Copyright © 2024 Minden jog fenntartva - Impresszum - Adatvédelmi nyilatkozat